Followers

Suggies' Visitors

Sunday, March 25, 2012

Sugar Glider Memang Suka 'Patuk'...tapi comellll

Saja nak share pengalaman beranak angkatkan tutty n fruity , baru 3 bulan adopt n rasanya belum manja lagi ngan kami..antara part yang best adalah bila diaorang terperanjat/nak defend diri -nak sambar/jijit/patuk etc jari kami bila kami nak ambil / jenguk-jenguk diaorang .....bila tutty n fruity saya 'marah-marah' diaorang nampak comellll sgt...anak linda umur 5 tahun pun boleh ketawa bila diaorang cuba/patuk/jijit jari anak...
dok tak dok diam...langsung kabur..

Tuesday, March 20, 2012

Gaya Tidur Si Tutty n Fruity : SugarGlider / sugar bear ] Tido Sampai Nampak Gigi 2 Batang

peluk bantal peluk ] ekor sendiri[

adoiii...nyenyaknyerrrr

ishishishish.....ternganga rupanya.......nampak gigi 2 batang la  Fruity ....

Monday, March 5, 2012

Hidangan Istimewa Sugar Glider i...:)

Supperrrrr timeee...

Buah-buahan 3 rasa....hpw+telur+madu.....+lipas...

yeyyyy.....cockrach laaaaa......


sayur-sayuran  tidak di lupa...

heyyy.....ade tetamu tak di undang....ini bakal jadi santapan istimewa lah ni karanggg
There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...