Followers

Suggies' Visitors

Sunday, February 19, 2012

Kelengkapan Banglow Sugar Glider a.k.a Suggies


Salam....cer tgk Banglow 2 tingkat Tutty n Fruity ni....sedey jer nampak...banglow pun kecik lagi tu sebenarnyer...kena renovate gak nanti...lagi 2-3 bulan lah kot..dah survey bahan-bahan binaan dah..tunggu masa nak buy n build....hehehe...biler lah agaknyer tu....

Ade gak la survey banglow 6 tingkat depa kat web jualan online ni...tapi ..pernah terjumpa blog yang ajar buat sangkar...eh banglow diaorang dgn bahan-bahan yg mudah di perolehi dari hardware....hehe...memang gemar bab buat sendiri ni....;)

Apa pun..buat masa ni...anak-anak angkat ni nampak cam bersyukur jer dengan apa yang ibu depa kasik...hehehe ...ada sleeping punch jer yerr??? actually ade jer selimut n hammock depa tu...tapi masa amik gambor ni..semua tu tgh di basuh...dah tu saper yang suka pee n poop tu?...daddy gakkkk yang kena basuh kan....ibu ni tak gemar sgt tgk umah semak-semak ni....ecehhhhwahhh


;)

..ini bukti derang bersyukur dgn ape yang ada.....tido sampai kerekot bulat-bulat...nyenyak lagi tu...

2 comments:

EZAD AMIR said...

hihih..comelnya..
tp kena hati2 gak bela bnda ni...
kencing dia bhya gak...ada virus...
keluar dlm paper hari tu..
btw,alang2 dh singgah ni sy follow terus lah

linda@ibusumaiyah@tuttyfruity said...

:)...tq..

walaupun sg ni tak termasuk dalam golongan pembawa penyakit itu, tapi kena lah juga berhati-hati..:)

tq folo sini..;)

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...