Followers

Suggies' Visitors

Monday, April 9, 2012

Fruity Kena Langgar Basikal.....

Kes nyer berlaku ahad lepas...Kakak Amira main-main bawa fruity naik basikal...kakak amira pun baru jer belajar bawa basikal...tak reti guna brek lagi pun....sekali tengah jenjalan makan angin  (tanah kecik tepi umah jer pun)....fruty terbang ker bawah dan melompat-lompat....ibu dah menjerit dah suh amira stop....trak sempat nak stop tayar basikal dah lenyek fruty......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....lagi kuat ibu menjerit.....waduhhhh

Langsung di berhentikan basikal.....FRUTY????.....haaaaa.....fruty dengan lasaknya terus melompat ke tayar basikal dan crabing kakak amira......adeyyyyy....KESIAN sungguh....

First : kesian kat frutty yang kena langgar.....risau sungguh...dalam kepala dah ingat dia akan menggelupur dan patah riukk!!!!.....


THE VERY FIRST : KESIAN SANGAT KAT AMIRA....dia tak sengaja...dia ingat nak memain ngan frutty ...sekali budak kecik frutty ni tak duduk diammm...melompat plak....kakak amira pun troma juga...diaaaam jer dia...langsung tak main basikal dah hari tu....kesiannyer ...


p/s  tgk si frutty....ok jer...ligat jer balik...elastik nyer badan dia....ALHAMDULILLAH semuanya ok.....gerun dah rasa...

No comments:

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...