Followers

Suggies' Visitors

Saturday, April 14, 2012

Pembela Sugar Glider / Sugar Bear Perlu Ada Lesen

Dekat wall facebook dari mlm tadi dah penuh pasal perlesenan pembelaan sugar glider di Malaysia.

Wah.....bunyi macam best jer...sebab Pertama kali bela pets...pertama kali plak nak berurusan dengan Jabatan Perhilitan lepas ni....hehhe''

Mencari menggoogle di manakah Jabatan Perhilitan area selangor....Jumpalah direktori ini...http://www.wildlife.gov.my/index.php/bm/direktori

Mengikut darihasil pencarian, Jabatan Perhilitan Selangor Terletak di Seksyen 8. Menurut kawan saya - rohana misran- berhampiran simpang nak ke Bukit Cahaya....

Wokeh...esok try cari-cari....

Kepada yang ingin mencari alamat terdekat Jabatan Perhilitan di tempat anda..boleh juga klik sini. Just pilih jabatan negeri mana yang anda mahu...dan alamat akan di berikan...:)

...diri mu sangat berharga lah cayang ibu tutty frutty .....

No comments:

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...